luni, 1 aprilie 2013

Tesla Model S, Masina Verde a Anului 2013



Autoturismul electric Tesla Model S a fost desemnata Masina Verde a Anului 2013 in cadrul Salonului Auto International de la New York.

Cu un design elegant si cu o autonomie de 460 km, Tesla Model S a surclasat celelalte doua masini electrice aflate in competitie: Renaul Zoe si Volvo V60 Plug-in Hybrid. Cele trei finaliste au fost anuntate la Salonul Auto de la Geneva.


Succesul modelului S este un pas critic spre adoptarea pe scară largă a transportului durabil și suntem recunoscători pentru World Car a Juriului Anului pentru recunoaștere”, a declarat Elon Musk, CEO si co-fondator Tesla Motors.

In competitie au putut fi inscrise doar modele care sunt deja disponibile pentru vanzare – sau vor fi in curand – si pot fi gasite in pietele de pe cel putin doua continente.


Nu e ieftin, dar cu siguranta nu este scump pentru ceea ce face”, au remarcat membrii juriului.

Sedan spatios, Tesla Model S are o capacitate de sapte locuri si vine cu trei variante de motorizari: baterii de 40 kWh, 60 kWh si 85 kWh. Bateria 85 kWh ofera de altfel cea mai mare autonomie pentru o singura incarcare – 460 km  Sursa http://www.green-report.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu