vineri, 7 februarie 2014

Propunere halucinanta - Romanilor sa le fie interzis prin lege sa isi inchida caloriferele



Radu Opaina, presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Romania (FAPR), a venit cu o propunere neasteptata: romanilor sa le fie interzis prin lege sa isi inchida caloriferele pentru a face economie la caldura, iar cei care se impotrivesc sa fie amendati.

Acesta si-a motivat initiativa prin faptul ca oamenii ar trebui sa traiasca civilizat, cu o temperatura de cel putin 18 grade Celsius in apartamente, nu in "pivnite" sau "pesteri negre pline de igrasie", potrivit Antena 3. El a acuzat ca astfel de oameni pun in pericol cladirea in care locuiesc.

Citeste si Cum incearca romanii sa pacaleasca repartitoarele de caldura si apometrele

"Foarte multi platesc mai mult sau mai putin decat consuma. Apartamentele multora au ajuns pivnite, pesteri nergre pline de igrasie si au pus in pericol cladirea. O lege de prin 2007 spunea ca trebuie sa asiguram minimum 18 grade Celsius, ca sa ne asiguram ca avem o viata civilizata, ca nici vecinii si nici cladirea sa nu sufere", a explicat Radu Opaina.

Intrebat cum ar trebui sa procedeze un pensionar care are un venit lunar de 400 de lei, dar o factura la caldura de 390 de lei, care acum inchide caloriferul pentru a face economie, presedintele FAPR a spus ca problema este ca, in Romania, caldura e prea scumpa.

Sursa: ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu